Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@21:35:49 GMT

نقش مهم دانشگاه در تحقق تمدن نوین اسلامی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۸۱۹۶

نقش مهم دانشگاه در تحقق تمدن نوین اسلامی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر بخواهیم به هدف تحقق تمدن نوین اسلامی و طلوع خورشید ولایت عظمی برسیم، نقش دانشگاه بسیار برجسته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، فرزاد جهان‌بین، در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، که در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، اظهار‌ کرد: زیرساخت تحقق تمدن نوین اسلامی، فرهنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهان‌بین با بیان اینکه استان گیلان سرداران بزرگی همانند، شهیدان خوش‌سیرت، گلستانی، املاکی، قلی‌پور، کوچک‌زاده را تقدیم انقلاب کرده است، مطرح‌ کرد: استان گیلان دارای بزرگانی همانند آیت‌الله بهجت‌فومنی و میرزاکوچک‌خان بوده و از پیشروان فرهنگ و علم است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر بخواهیم به هدف تحقق تمدن نوین اسلامی و طلوع خورشید ولایت عظمی برسیم، نقش دانشگاه بسیار برجسته است.

جهان‌بین با توجه به بیانات ارزشمند امام خمینی(ره) که فرمود؛ " سعادت و شقاوت یک ملت به دانشگاه بستگی دارد" افزود: مقام معظم رهبری نیز در منویات خویش "دانشگاه را موتور محرکه کشور" خطاب فرمودند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه نظام فرهنگی تغذیه‌کننده سایر نظام‌ها‌ست، بیان‌ کرد: اصلاح فرهنگ در گرو هم‌افقی این نظام‌ها با آن تصویر مطلوب است و البته در ادامه این فرهنگ است که بر سایر نظام‌ها تاثیر می‌گذارد.

این مسئول دانشگاهی افزود: در این زمینه عنصر تکراربسیار مهم است و با تکرار است که حالت به عادت و عادت به ملکه تبدیل می‌شود.

جهان‌بین‌ با‌توجه‌ به اینکه چنانچه بخواهیم دانشگاهی در تراز تمدن نوین اسلامی داشته باشیم باید مدیریت فرهنگ انجام دهیم، گفت: معاون فرهنگی معاون فوق‌برنامه نیست بلکه معاون متن است.

وی کرامت را زیرساخت همه مباحث دانست و خاطر‌نشان کرد: کرامت با همایش، مسابقه و موارد اینچنینی امکانپذیر نیست و با سلوک مدیران امکان‌پذیر است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سلوک استاد، نحوه نشستن و برخاستن استاد، امید و ناامیدی استاد در دانشجویان بسیار تاثیرگذار است، اظهار کرد: معاون فرهنگی باید بیشترین زمان خود را بر روی همدلی و همراه‌سازی استادان بگذارد.

جهان‌بین با بیان اینکه به دانشجویان فرصت دهیم تا سخن بگویند، کار و رشد کنند و برای زندگی آماده شوند، افزود: وظایف اصلی معاونت فرهنگی در سه محور سیاستگذاری نظارت و ارزیابی و حمایت ترسیم شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت‌: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در مسائل فرهنگی بسیار موثر است.

انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تحقق تمدن نوین اسلامی جهان بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی