Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی جهان مدیرکل امور کتابخانه ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ابلاغ شیوه‌نامه بررسی حکمرانی در جهان پساکرونا توسط رئیس دانشگاه و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی رونق تولید و اشتغال، گفت: کرونا اشتغال جامعه و رکود تولید را هدف گرفته و اکنون ضرورت جهت‌دار شدن فعالیت های پژوهشی کشور در مسیر رفع مشکلات بیش از پیش آشکار می شود؛ به طوری که عبور از بحران کرونا و غلبه بر موانع رونق تولید و اشتغال، بدون رهبری علمی مجلات دانشگاهی محقق نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهان ادامه داد: گستردگی ویروس کرونا، تعادل عرضه و تقاضا را بهم ریخته به طوری که نیازهای جدید در عرصه تولید و خدمات به سرعت در حال شکل‌گیری هستند. تعطیلی بسیاری از مشاغل و بطور همزمان نیاز به تجهیزات حفاظتی و درمانی و خدمات نوین تامین مواد غذایی و سایر اقلام در شرایط محدودیت جابجایی افراد و جریان مواد و کالاها، از جمله چالش های کرونا برای اقتصاد ایران و جهان است.

مدیرکل امور کتابخانه ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و آغاز سال جهش تولید، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری تاکید داشته‌اند که قوی شدن کشور فراتر از عرصه دفاعی و نظامی، شامل ابعاد اقتصادی، علمی، فرهنگی، سیاسی و تبلیغاتی هم می شود. امروز مسئولیت همگان به خصوص قشر محقق دوچندان است. کار ده برابری مورد نظر رهبری در عرصه دانشگاه، تولید علم و گسترش آن است.

وی افزود: اقدامات هوشمندانه می‌تواند ضمن جبران فرصت‌های از دست رفته اقتصادی، خسارت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا در کسب و کارها را جبران کند. در این راستا نشریات علمی نقش محوری برای ارتباط بین صنعت و دانشگاه و معرفی پژوهش‌های کاربردی و فعالیت‌های دانش‌بنیان دارند.

جهان خاطرنشان کرد: از واحدهای استانی دانشگاه آزاد خواسته شده تا در این سال هر نشریه علمی همسو با نشریات معتبر بین المللی، ویژه‌نامه‌هایی را در چارچوب محور موضوعی مجله به مقالات و پژوهش هایی با تمرکز بر پاسخ‌دهی به نیازهای جامعه اختصاص دهند. لذا نشریات می توانند در راستای زمینه تخصصی خود، بحران کرونا، جهش تولید و ارتباط آنها را از ابعاد مختلف زیست‌شناسی، روان‌شناسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آینده‌پژوهی و ... در میان نخبگان علمی به بحث گذاشته و یافته های پژوهشی را منتشر کنند.

انتهای پیام/

167 / 167 نشریات علمی ارتباط دانشگاه و صنعت علی جهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نشریات علمی ارتباط دانشگاه و صنعت علی جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۶۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود