Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، این سمینار با حضور شخصیت‌های علمی، فرهنگی، دانشگاهی و اساتید و دانشجویان این دانشگاه و سید محمد علی حسینی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، محمدرضا کاکا، سرپرست رایزنی فرهنگی كشورمان در اسلام‌آباد، محمد علی، ريیس دانشگاه قائد اعظم اسلام‌آباد، تنویر انجم، ريیس دانشکده تاریخ، قندیل عباس، استاد روابط بين‌الملل دانشگاه قائد اعظم، سید وقار علی شاه در محل سالن همایش دانشکده اقتصاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم پخش مستندهایی به زبان اردو و انگلیسی در خصوص تاریخ انقلاب اسلامی، دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب در حوزه های مختلف از جمله پیشرفت‌های علمی، دانشگاهی، اقتصادی، اجتماعی و سیاست خارجی در منطقه و سطح بین الملل با استقبال گرم از سوی شرکت‌کنندگان همراه بود.

سخنرانان در این سیمنار با تمجید از مقاومت مردم ایران در برابر نظام ظالمانه شاه ایران که خود را پلیس آمریکا در منطقه می دانست،گفتند، مردم ایران درس واقعی پیروی از فرمان خداوند در قرآن را برای دیگر ملت ها آموختند.آنان با اشاره به توانمندی های ایران در حوزه های مختلف از جمله علمی، فن آوری و دانشگاهی بر ضرورت تعمیق این همکاری ها با پاکستان تاکید کردند.
  درادامه مراسم سید محمد علی حسینی سفیر جمهوری اسلامي ایران در اسلام آباد درسخنانی اظهارداشت: پیشرفت و توسعه روز افزون ملت ایران پس از انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف بر همگان عیان است و ما امروز سابقه درخشانی در تمامی زمینه های علمی، آموزشی، دانشگاهی و فن آوری داریم.

  آماده توسعه همکاری های علمی و دانشگاهی با دولت پاکستان هستیم

وی با اشاره به جایگاه برتر اسلامی جمهوری ایران در منطقه و جهان درخصوص توسعه فناوری نانو، علوم هسته ای، تولید بومی دارو، فن آوری ربات، گفت:سفارت ایران در پاکستان آماده کمک به تقویت مناسبات میان ایران و پاکستان در حوزه های علوم، آموزش و توسعه مناسبات دانشگاهی است.

وی افزود، ایران آماده میزبانی از دانشجویان پاکستانی مقطع دکترا که پایان نامه آنان مرتبط با ایران می باشدرا دارد.. سفیر جمهوری اسلامي ایران در اسلام آباددرادامه خاطرنشان ساخت: متاسفانه امروز کشورهای اسلامی نسبت به سایر کشورهای جهان در زمینه علوم و فناوری عقب مانده اند و انتظار می رود دانشمندان، اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه های کشورهای اسلامی گام های مشترکی برای جبران نقاط ضعف و تقویت جایگاه علمی ملت های مسلمان بردارند .وی تاکید کرد: ما در صورت عدم پیشرفت علمی به طور مستمر در معرض تهدید دشمنان تمدنی، فرهنگی و سیاسی خواهیم بود و تنها هنگامی می توانیم از سد این تهدیدها عبور کنیم که جایگاه توسعه علمی خود را تقویت بخشیم.

دست برتر ایران درمنطقه با توسعه حوزه های پزشکی، نانو، صنایع پایه دانش، هوافضا

سید حسینی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه کاهش آسیب پذیری یک کشور محدود به حوزه های نظامی و سیاسی نیست، گفت، نتیجه ۴۱ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران موقعیت قوی امروز ما در سطح منطقه و جهان به ویژه مربوط به حوزه های پزشکی، نانو، صنایع پایه دانش، هوافضا و سایر بخش ها است.
درادامه محمد علی رئیس دانشگاه قائداعظم پاکستان درسخنانی اظهارداشت: چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به ملت و دولت ایران تبریک می گوییم از قدردان حمایت بی دریغ و همیشگی آنان از مردم پاکستان هستیم.

وی تاکید تاکید کرد،:ایران همواره در شرایط سخت چه پیش از انقلاب و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از مردم پاکستان حمایت کرده و ما نیز امروز این پیام را مخابره می کنیم که پاکستانی ها نیز همواره و در هر شرایطی اطمینان خواهند داد که درکنار برادر مسلمان ایرانی خود هستند.

آمادگی برای تبادل استاد و دانشجو درحوزه های مختلف همکاری

وی درادامه توسعه همکاری های ایران و پاکستان به ویژه در حوزه علمی، دانشگاهی، تبادل اساتید و دانشجویان را مهم برشمرد و گفت: باید از مشترکات فرهنگی، دینی، مذهبی و اجتماعی میان دو کشور جهت تعمیق مناسبات بهره برداری شود.وی در پایان سخنان خود از تلاشهای خانم تنویر انجم رئیس گروه تاریخ این دانشگاه و همکاران وی نیز تشکر و قدردانی نمود.

محمد علی از آمادگی این دانشگاه برای همکاری نزدیک با سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد جهت تقویت پیوند میان مراکز دانشگاهی، تبادل هیات های علمی و میزبانی از دانشجویان به ویژه مقاطع دکترا خبر داد.

وی با تمجید از پیشرفت چشمگیر جمهوری اسلامی ایران و توانمندی های بالای این کشور در حوزه علمی، فناوری نانو، علوم انسانی و ژنتیک، افزود،ایرانیان دارای تاریخ پرافتخاری هستند و لازم است که ما از آنان بیاموزیم.

سید وقار علی شاه از اساتید برجسته این دانشگاه با تمجید از شعار نه شرقی و نه غربی از جانب حضرت امام خمینی (ره)  و مردم ایران و پیشرفت چشم گیر این کشور بدون وابستگی به دیگر کشورها، افزودند، برخی از بازیگران منطقه ای و بین الملل به دنبال خلل در روابط و همکاری های دوجانبه ایران و پاکستان هستند و باید این موانع را با مشارکت و همکاری های نزدیک از بین برد.

وی در پایان سخنان خود از همکاری صمیمانه محمد رضا کاکا سرپرست ، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد و همکاران وی همچنین حضور سفیر محترم ایران در این دانشگاه تقدیر و قدر دانی بعمل آورد.

قندیل عباس استاد روابط بین الملل و علوم سیاسی این دانشگاه طی مقاله و سخنان خود را درخصوص تاریخ انقلاب اسلامی ایران ارائه داده عرصه های مختلف، قبل انقلاب و بعد از انقلاب اسلامی ایران ،سعی ،تلاش و زحمات رهبر کبیر حضرت امام خمینی (ره) برای انقلاب اسلامی. همچنین سفر به کشورهای خارجی از جمله فرانسه بدلیل تبعید از سوی رژیم پهلوی آن زمان و مقاومت آن مرد مجاهد علیه رژیم شاه و جنگ ایران وعراق را طی تحقیقات علمی خود ارائه داد.

عظمت ایران و جهان اسلام مدیون حضرت آیت الله خامنه ای است

قندیل عباس به روابط ایران و پاکستان و همکاری های دو جانبه را اشاره کرد.وی در پایان سخنان خود به بیانات مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... خامنه ای در خصوص مسئله کشمیر اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور اسلامی و همسایه پاکستان مطرح است و حمایت بی دریغ رهبر معظم لایق قدر دانی است، وکلیپی نیز ازسخنان رهبری در موردکشمیر پخش کردند.وی درپایان سخنان خود گفت:عظمت ایران و جهان اسلام مدیون حضرت آیت الله خامنه ای است.

محمد رضا کاکا، سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد درسخنانی گفت: تشكر و سپاس قلبي خود از حضور شخصيت هاي علمي ،استادان، دانشجويان، بویژه محمد علی ریاست دانشگاه ، حسینی سفیر ج.ا.ایران  و خانم تنویر انجم رئیس دپارتمان تاریخ در گراميداشت چهل و یکمین سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران ابراز نمود ودر سخنانی خاطرنشان ساخت: این فرصت را مغتنم می شمارم که به روح پرفتوح و ملكوتي معمار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(ره) و شهداي عظيم الشان انقلاب اسلامي و شهیدان مقاومت خصوصا سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی كه با نثار خون خود درخت طيبه اسلام، آزادي و استقلال كشور ما را حياتي دوباره بخشيده اند درود بفرستم.

جمهوری اسلامی ایران،بر شالوده گفتمان انقلاب اسلامی استوار است

وی  درادامه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام سیاسی ایدئولوژیک و انقلابی بر شالوده گفتمان انقلاب اسلامی یا همان منظومه فکری امام خمینی (ره) استقرار یافته است. این گفتمان در سال 1357 پدیدار شد و توانست با گردآوردن مفاهیم مختلفی مانند استقلال، آزادی، عدالت، استکبارستیزی، مستضعفین، جهاد، شهادت و... در یک زنجیره حول‌محور (اسلام ناب محمدی)، منظومه معنایی مستقلی را تشکیل دهد و پس از فائق آمدن بر گفتمان‌های رقیب مانند لیبرالیسم غرب‌گرا و کمونیسم شرق‌گرا، به جایگاه محوری در جامعه ایرانی ارتقا یابد و رهبری فکری و ایدئولوژیک توده‌های مردم را در دست بگیرد.

پیوند عمیقی میان توده‌های جامعه و ولایت فقیه به عنوان نقطه کانونی انقلاب اسلامی وجود دارد

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت : بررسی رفتار و نگرش عمومی ایرانیان آشکارا نشان می‌دهد، مفاهیم گفتمانی انقلاب اسلامی در ذهن اکثریت مردم رسوب کرده است به طوری که آنان همچنان بر سر معانی تولید شده توسط این گفتمان و تفسیر آن از جهان، متفق هستند. پیوند عمیقی میان توده‌های جامعه و ولایت فقیه به عنوان نقطه کانونی انقلاب اسلامی وجود دارد. گفتمان انقلاب اسلامی ،استکبار ستیزی و ایستادگی در برابر آمریکابه عنوان شیطان بزرگ و محور نظام سلطه یک اصل است.گفتمان انقلاب اسلامی،گفتمان حمایت از محرومین و مستضعفین عالم و به ویژه ملت مظلوم فلسطین و کشمیر است.

وی افزود: اميدوارم گفتمان انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن اين فرصت را براي علاقمندان و پژوهشگران به ج.ا.ایران در كشور پاكستان فراهم نمايد تا گامهای موثری در توسعه روابط علمی و دانشگاهی بین دو کشور برداشته شود.

 کاکادر پايان سخنان خود از همكاري ریاست دانشگاه قائد اعظم اسلام آباد و خانم تنویر انجم ،کمیته علمی و همکاران ایشان در دپارتمان تاریخ دانشگاه مذکور بخاطر فراهم آوري برگزاري این برنامه صميمانه تشكر و قدرداني کرد.

در پايان رئيس دانشگاه قائداعظم لوح ياد بود اين سمينار به سفير محترم جمهوري اسلامي ايران و سرپرست رايزني فرهنگي كشورمان، به همراه دستهاي گل به ميهمانان تقديم كرد.

در این سمینار توسط دپارتمان تاريخ دانشگاه قائداعظم و رايزني فرهنگي كشورمان مسابقه مقاله نويسي در موضوع انقلاب اسلامي ايران و نقش حضرت امام خميني(ره) در انقلاب شكوهمند اسلامي فراخوان مقاله داده شد. دانشجويان رشته هاي مختلف اين دانشگاه بيش از 40 مقاله در اين مسابقه ارائه دادند كه 30 مقاله برتر توسط كميته علمي استادان اين دانشگاه مورد بررسي قرار گرفت و به مقالات  برتر طي مراسمي باحضور سفير كشورمان در پاكستان و رئيس دانشگاه قائداعظم به شش نفر از دانشجويان برتر اين مسابقه جوايز نقدي توسط رايزني فرهنگي اهداء شد و همچنين به همه شركت كنندگان در اين مسابقه گواهينامه نيز تقديم شد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد گفتمان انقلاب اسلامی پایان سخنان خود انقلاب اسلامی ایران حوزه های مختلف ایران و پاکستان رایزنی فرهنگی انقلاب اسلامی رایزنی فرهنگی پیروزی انقلاب امام خمینی ره اسلامی ایران سخنان خود سفیر جمهوری مردم ایران امام خمینی حضرت آیت ا حضرت امام خامنه ای محمد علی ا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است

امام جمعه قزوین گفت: امروز خیزش دانشگاهی علیه ظلم در بعضی کشورهای دنیا آغاز شده و امامت این کار با ایران اسلامی و رهبر حکیم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی بعدازظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم بازخوانی سیره امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه شهر قزوین اظهار کرد: حدود ۴ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم از مکتب امام صادق (ع) بهره برده‌اند و احادیث آن حضرت را یاد گرفته‌اند.

وی افزود: در عالم حدیث یک خلأ وجود داشت و آن هم این بود که فرقه‌های اهل سنت از ما گلایه می‌کردند که شما از امامان خود مجموعه‌های احادیث را فراوان جمع‌آوری کرده‌اید، اما راجع به رسول اکرم (ص) این کار را نکرده‌اید.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تاکید بر اینکه البته کارهایی در این زمینه شده بود، اما چشمگیر نبودند، خاطرنشان کرد: مؤسسه‌هایی به نام آحاد امامان داریم، اما در این بخش هم آنطور که انتظار می‌رفت، وظیفه‌مان را انجام ندادیم. مرحوم حجت‌الاسلام ابراهیمی طی یک دوره ۲۰ ساله با جمع‌آوری اسناد معتبر احادیثی را در این باب جمع‌آوری کردند و تبدیل به مجموعه‌ای ۱۴-۱۵ جلدی شد.

عابدینی تأکید کرد: حوزه علمیه اهل بیت (ع) هم از نظر پاکی و طهارت و هم از نظر عمق و کیفیت اهمیتش از دانشگاه خیلی بهتر و جدی‌تر بوده است، کدام دانشگاه علم و دانش را همچون حوزه‌های علمیه به صورت ریشه‌یابانه، محققانه و عالمانه دنبال می‌کند؟

وی ادامه داد: البته در دانشگاه‌ها هم عالمان فرهیخته فراوان‌اند، اما در رابطه با جوّ تدریس، مباحثه، کلاس درس و احترام متقابل بین شاگرد و استاد، حوزه‌ها از دانشگاه‌ها جلوتر هستند.

امام جمعه شهر قزوین کلیدواژه‌های مکتب امام صادق (ع) را عقل و علم دانست و گفت: باید این کلیدواژه‌ها را به سلیقه امام صادق (ع) ببینیم. آمریکایی‌ها می‌گویند عقل این است که سرخ‌پوست‌ها و سیاه‌پوست‌ها را قتل عام کنیم، این توحش و دور از انسانیت است. مردم یمن را در جنگ نیابتی و اشتراکی بمباران کردند تا نفت آنجا را به نفع خودشان مصادره کنند.

عابدینی افزود: در حالی که ائمه اطهار (ع) می‌فرمایند اگر کسی عاقل باشد، بنده خدا می‌شود، چنین کسی بندگی را می‌فهمد و حلاوت بندگی را می‌چشد، آدم عاقل دنبال می‌کند تا بهشت را برای خود تحصیل کند، هر جا بوی جهنم می‌دهد از آن دوری می‌کند، دروغ، غیبت، دزدی، خیانت و ظلم بوی جهنم می‌دهند، عاقل به دنبال جهنم نمی‌رود.

وی ادامه داد: همیشه دشمن تلاش می‌کند موفقیت‌های ما را شکست جلوه بدهد و شکست‌های خودشان را به عنوان موفقیت به ما تلقین کنند، باید حواسمان جمع باشد، با این وجود دوست و دشمن اعتراف می‌کنند که تحولی در جامعه علمی، نخبگانی، جوانان و حوزه‌های علمیه ما ایجاد شده است،.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه عزیزانی که حوزه‌های علمیه قبل از انقلاب را دیده‌اند و حوزه‌های علمیه امروز را هم می‌بینند، کاملاً متوجه می‌شوند که حوزه‌های علمیه رشد کمی و کیفی در رشته‌ها و علوم گوناگون داشته‌ایم، گفت: معمولاً چیزی که وارد حافظه می‌شود و به قلم و بیان اظهار می‌شود را علم خطاب می‌کنند، در حالی که ائمه (ع) به ما یاد داده‌اند که علم نور است.

عابدینی تصریح کرد: امروز خیزش دانشگاهی علیه ظلم در برخی کشورها آغاز شده که امامت این کار با ایران اسلامی و رهبر حکیم انقلاب است، اگر بخواهیم این حرکت را ریشه‌یابی کنیم، این حرکت پاسخ قیام امام (ره) در سال ۴۲ است، پاسخ نامه‌های رهبر حکیم انقلاب به جوانان اروپایی و آمریکایی است. اتفاقی دارد در دنیا می‌افتد که همه دنیا فریاد می‌زنند دین و قرآن می‌خواهیم.

وی اظهار کرد: در روایات هم آمده است وقتی آخرالزمان می‌شود، کار به جایی می‌رسد که پیروان مذاهب، اندیشه‌ها و هر دینی به دنبال اسلام می‌گردند، به دنبال ایمانی می‌گردند که پیغمبر اسلام به ارمغان آورده است. این پیش‌بینی روایات است و امروز ما داریم این را می‌بینیم که فوج فوج به اسلام می‌گرایند.

کد خبر 750828

دیگر خبرها

  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»