Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی نماینده دانشگاه‌های کشور لبنان گفت: همکاری‌های بین‌المللی در زمینه علمی در گذشته وجود داشته اما در جست‌وجوی مفاهیم بالاتری هستیم و همکاری‌های بین‌المللی در جهانی‌سازی دانشگاه‌ها نقش مؤثری دارد.

جلال جمعه، امروز سوم دی ماه در چهارمین مجمع دانشگاه‌های ایران و جهان عرب با موضوع «آینده پژوهی جایگاه دانشگاه‌های ایران و جهان عرب در توسعه جهان اسلام» که در دانشکده ادبیات دانشگاه  فردوسی مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: اقدام دانشگاه فردوسی در برگزاری این مجمع سبب نزدیک‌شدن کشورها به یکدیگر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همکاری‌های بین‌المللی در زمینه علمی در گذشته وجود داشته، اما در جست‌وجوی مفاهیم بالاتری هستیم. همکاری‌های بین‌المللی در جهانی‌سازی دانشگاه‌ها نقش مؤثری دارد و دارای انگیره‌های مختلفی از جمله آکادمیک، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است اما هدف اصلی تمام کشورها در برقراری ارتباط با یکدیگر پیشرفت مستمر است.

نماینده دانشگاه‌های کشور لبنان، بیان کرد: همکاری علمی میان دانشگاه‌ها دارای اختلافاتی است که باید نسبت به حل آن اقدام کنیم و همکاری علمی میان دانشگاه‌هایی که دارای جایگاه علمی بیشتری هستند باید تقویت شود. تبادلات علمی باید بیشتر در مقطع ارشد و دکتری صورت بگیرد.

جمعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی ما زبان است و باید تلاش کنیم تا این مانع برطرف شود . در این راستا می‌توانیم از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها استفاده کنیم. همچنین برنامه‌هایی باید در زمینه پرداخت شهریه برای تبادل دانشجویی ایجاد شود و با برگزاری دوره‌های مشترک مدارک مستندی را در اختیار دانشجویان قرار دهیم.

وی ادامه داد: موضوع بعدی مربوط به بخش اداری فعالیت‌هاست که در این راستا باید همکاری‌هایی برای ایجاد شرکت‌ها صورت بگیرد تا تبادلات دانشجویی بدون نیاز به امور اداری برقرار شود. آموزش زبان باید از مراحل ابتدایی و راهنمایی در برنامه درسی دانش‌آموزان قرار بگیرد تا در نهایت بتوانیم همکاری‌های خوبی را میان ایران و کشورهای عربی ایجاد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سیدمفید حسینی کوهساری مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور و مدیرعامل خبرگزاری حوزه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی و عرصه بین‌الملل هستند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های خوبی در تفاهم‌نامه فاخر حوزه و دانشگاه آزاد دیده شده است، افزود: دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه به منظور عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه ایجاد شده است؛ بنابراین معتقدیم فضای گفتمانی بسیار ارزشمندی در حوزه و دانشگاه آزاد مهیا شده است.

مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حضور دکتر طهرانچی به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان نقطه عطف همکاری‌های حوزه و دانشگاه آزاد برشمرد، افزود: ظرفیت‌های مشترک بسیار خوبی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که با یک طرح کلان و آمایش ملی می‌توان فعالیت‌های عملیاتی ارزشمندی انجام داد.

کوهساری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی را ظرفیت نظام جمهوری اسلامی می‌دانیم از فعالیت ۴۰ هزار مبلّغ دینی در سطح حوزه‌های علمیه کشور خبر داد.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود