Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: یازدهمین جشنواره فرهنگ ملل و شانزدهمین آیین نکوداشت دانشجویان غیرایرانی فردا _۱۴ و ۱۵تیرماه_ در اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس علمی ایمنا، عبدالحمید علیزاده در نشست خبری یازدهمین جشنواره فرهنگ ملل در دانشگاه‌ها اظهار کرد: این جشنواره ملی امسال در سه دانشگاه اصفهان، تهران و فردوسی مشهد با برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود که بیشتر این برنامه‌ها در اصفهان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری این جشنواره در سال گذشته در تبریز، گفت: در سال جاری ۲۱۰ دانش آموخته در این آیین شرکت می‌کنند. جشنواره فرهنگ ملل در سال گذشته نیز همراه با آیین نکوداشت دانش آموختگان غیر ایرانی برگزار شد.

 سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ دانشجوی غیر ایرانی از ۱۱ دانشگاه کشور جمع شده‌اند تا بیش از ۱۵ ملیت مختلف را به اصفهانی‌ها معرفی کنند، افزود: بیش از ۲۷ هزار دانشجوی غیر ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه های کشور هستند. اگر وزرات بهداشت و دانشگاه آزاد را نیز حساب کنیم، این عدد به حدود ۳۴ هزار دانشجو می‌رسد.

علیزاده تصریح کرد: همه این فعالیت‌ها در راستای تحقق یک بخش از برنامه ششم توسعه صورت می‌پذیرد که در انتهای این برنامه باید تعداد دانش آموختگان غیر ایرانی به ۷۵ هزار دانشجو برسد. برنامه‌هایی که فردا شاهد آن خواهیم بود یک بخش از سند چشم انداز  ۱۴۰۴  (سند چشم انداز توسعه ایران، افق چشم انداز) است.

وی با اشاره به شرایط کنونی اقتصاد کشور تصریح کرد: یکی از مسیرهای رشد اقتصادی مبتنی بر اقتصاد غیر نفتی از مسیر جذب دانشجوی خارجی و غیر ایرانی می‌گذرد. امروز ایران اسلامی با دارا بودن گنجینه‌های توانمند علمی می‌تواند شعار "علم بهتر است یا ثروت" را به شعار جدیدی مبنی بر "علم ثروت ساز" تغییر دهد و با برنامه مناسب در جذب و پذیرش دانشجوی خارجی اهتمام ورزید و در مقوله تحقق علم ثروت ساز تلاش کنیم.

 سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم با بیان اینکه برنامه‌ای برای پشتیبانی از ۱۰ دانشگاه برتر در کشور تدوین شده است، افزود: این دانشگاه‌ها با سنجش دو ضریب مختلف انتخاب می شوند؛ ضریب نخست نسبت دانشجویان بین المللی به دانشجویان ملی و ضریب دیگر تعداد دانشجویان شهریه پرداز خارجی نسبت به دانشجویان بورسیه خارجی است. این فاکتورها می‌توانند به انتخاب عادلانه ۱۰ دانشگاه برتر که در معرفی خود به جهان موفق بوده‌اند، کمک کنند.

وی تصریح کرد: اکنون ۶ هزار دانشجوی بورسیه غیر ایرانی و ۲۱ هزار دانشجوی شهریه پرداز خارجی بدون در نظر گرفتن دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد، زیر نظر وزارت علوم تحصیل می کنند.

علیزاده افزود: تحقیقات نشان داده نیروهای انسانی متخصص زمانی که در کشورهای خارجی برای تحصیل یا زندگی مراجعه می‌کنند از صد درصد موفقیت برخوردار هستند. افراد متخصصی که به خارج از کشور رفته اند جزء موفق‌ترین افراد بوده‌اند.

به گزارش ایمنا، افتتاحیه یازدهمین جشنواره فرهنگ ملل در دانشگاه‌ها، فردا (۱۴ تیرماه) ساعت ۱۸ در میدان نقش جهان برگزار خواهد شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشجویان دانشگاه اصفهان وزارت علوم اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • فیلم/ دانشجویان دانشگاه لوزان سوئیس هم در حمایت از غزه به میدان آمدند
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند